24/07/2024 14:37:12 - 24/07/2024 14:39:50 - 49 Okunma

Merkez müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Sibel Tokatlıoğlu 23 Temmuz 2024 Salı günü Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde Vali Yardımcısı Sayın Elif Canan Tuncer başkanlığında gerçekleşen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısında, Kırklareli Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı (2022-2025) kapsamında Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizden Öğr. Gör. Dr. Yeşim Can, Doç. Dr. Berna Ak Bingül, Doç. Dr. İskender Gümüş ve İİBF İşletme Bölümünde görevli Dr. Öğr. Üyesi Öznur Aydıner Çakırel’in katkılarıyla gerçekleştirilen “Kırklareli Üniversitesi Öğrencilerinin Kadına Yönelik Şiddete İlişkin Tutumları” başlıklı araştırmanın bulgularını sunmuştur.

Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü KLU Toplumsal Cinsiyet Konferansları