19/07/2024 17:59:07 - 24/07/2024 17:59:07 - 94 Okunma

Üniversitemiz Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eylem Planı hazırlıkları kapsamında, İİBF İşletme Bölümünde görevli Dr. Öğr. Üyesi Öznur Aydıner Çakırel’in Üniversitemizde kadın erkek eşitliğine dair verileri derlediği “Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Mevcut Durumu” ve Merkez müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Sibel Tokatlıoğlu, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde görevli Öğr. Gör. Dr. Begüm Öğüttüren Güvenç ile Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi’nde görevli Öğr. Gör. Duygu Altunoğlu Yıldız tarafından hazırlanan “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eylem Planı 2024-2029” yayımlanmıştır.

Microsoft Word - KLU-GEP_Mevcut durum

Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü KLU Toplumsal Cinsiyet Konferansları