06/06/2024 18:06:59 - 06/06/2024 18:06:59 - 68 Okunma

İstanbul/İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan Özer Örme Tekstil çalışanlarına yönelik 14 Mayıs 2024 tarihinde, Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sürekli Eğitim Merkezi koordinasyonunda “Çalışma Hayatında Kadın İstihdamının Desteklenmesine ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Yönelik Farkındalık Eğitimi” verildi. Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Yeşim CAN; toplumsal cinsiyet eşitliği, kadınların işgücü piyasasında karşılaştıkları sorunlar, kadın ve erkek eşitliğine duyarlı şirket nasıl olunur ve kadın dostu şirket politikaları konularında bilgilerini paylaştıktan sonra katılımcıların sorularını yanıtlayarak eğitimi tamamladı.

Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Toplumsal Cinsiyet Konferansları KLU