Dünya Kadinlar Günü’Nde Küresel Kiz Kardeşlik: Dünya Ve Türkiye’De Kadin Haklari

12/03/2024 11:18:23 - 12/03/2024 12:38:14 - 38 Okunma

Merkezimiz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, İstanbul Topkapı Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sayın Zeynep Banu Dalaman’ı ağırladı. “Dünya Kadınlar Günü’nde Küresel Kız Kardeşlik: Dünya ve Türkiye’de Kadın Hakları” başlıklı konferansında Dalaman, hem dünyadaki hem de Türkiye’deki kadın hakları mücadelesinin tarihini ele alarak kazanımların kaynağındaki kadınlar ve olaylardan bahsetti. Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencileri tarafından yoğun ilgi gören konferans, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü KLU Toplumsal Cinsiyet Konferansları