Türk Kadinina Seçme Ve Seçilme Hakkinin Verilmesinin 89. Yil Dönümü Ve 5 Aralik Dünya Kadin Haklari Günü Etkinliği

06/12/2023 22:51:25 - 06/12/2023 22:55:03 - 63 Okunma

Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilmesinin 89. Yıl Dönümü ve 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü münasebetiyle Kırklareli Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen panelde Merkezimiz Yönetim Kurulu Üyesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Nergiz Aydoğdu “Türkiye’de Kadın Haklarının Tarihsel Süreci” başlıklı sunum gerçekleştirmiştir. Hocamıza teşekkür belgelerini Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Bilgin Özbaş takdim etmiştir.

Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Toplumsal Cinsiyet Konferansları KLU