KAÇUAM

Faaliyet Takvimi

Cumhuriyetin 100. Yilinda Kadin Haklari

26/10/2023 20:15:17 - 26/10/2023 20:15:17 - 111 Okunma

Merkezimizin organize ettiği "Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın Hakları" paneli 25 Ekim 2023 Çarşamba günü Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özge Tuçe GÖKALP’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde Kırklareli Adliyesi Hakimleri Merve LEKESİZ ve Emel DEMİR ile Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Avukat Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI konuşmacı olarak katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan panelde "Medeni Hukuk'ta ve Ceza Hukuku'nda Kadının İnsan Hakları ve 6284 sayılı Kanunun Uygulanması"na ilişkin sunumların ardından soru cevap bölümü gerçekleştirildi. Dr. Öğr. Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU, Hakim Merve LEKESİZ’e, Öğr. Gör. Dr. Yeşim CAN, Hakim Emel DEMİR’e ve Dr. Öğr. Üyesi Özge Tuçe GÖKALP, Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Avukat Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI’ya plaket ve teşekkür belgelerini teslim etti. Panel, plaket ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin akabinde fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü KLU Toplumsal Cinsiyet Konferansları

cumhuriyet
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.