25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Programı

30/11/2022 13:35:12 - 30/11/2022 13:35:48 - 155 Okunma

Kırklareli Valiliği öncülüğünde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) tarafından organize edilen “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Programı”na Üniversitemiz, Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Sayın Tülay KİTAPÇIOĞLU YÜKSEL’in “Kadına Karşı İşlenen Suçlarda Takdiri İndirim Nedenlerinin Uygulanmasındaki Problemlerin Değerlendirilmesi” başlıklı sunumu ile katılım gösterdi. KİTAPÇIOĞLU YÜKSEL’in halk arasında “kravat indirimi” olarak bilinen takdiri indirimin uygulanma koşullarını anlattığı sunumu, üniversitemiz öğrencilerinin de yer aldığı katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Cazibe Merkezi’ndeki konferans programı akabinde gerçekleşen “Kadına Yönelik Şiddete Birlikte Dur Diyelim!” yürüyüşü, Kırklareli Atatürk Stadyumu önünde sona erdi. İstasyon Caddesi’nde Kadın Konukevi Müdürlüğünce hizmet verilen kadınların el emeği ürünlerinin bulunduğu standın etrafındaki bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları, Kırklareli Üniversitesi Müzik Kulübü’nden Enez ALTIN, Furkan ATMACA ve Furkan BAYRAK’ın yüksek alkış alan dinletisi eşliğinde gerçekleşti.

Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi KLU 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

25 Kasım Etkinlikleri