Kadina Yönelik Ayrimcilik Semineri

28/11/2022 18:13:22 - 29/11/2022 18:13:22 - 167 Okunma

21 Kasım 2022 Pazartesi günü Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Çağlar Tekstil çalışanlarına Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi koordinasyonu ve Merkezimiz organizasyonunda “Kadına Yönelik Ayrımcılık” konulu seminer verildi. Seminerde Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Sibel Tokatlıoğlu’nun kadına yönelik ayrımcılığın kaynağında yer alan bilişsel mekanizmalara, toplumsal cinsiyet eşitsizliğine, kadının ekonomik yaşama katıldığında karşılaştığı ayrımcılık türlerine ve tekstil sektöründe kadına ayrımcılığa dair sunumu ardından Kırklareli Barosu avukatlarından Avukat Ilgaz Lale Kocakundakçı kadına yönelik şiddet türlerine ve şiddete karşı tedbir mekanizmalarına dair sunum gerçekleştirdi. Seminer, katılımcıların sorularının ardından konuşmacılara teşekkür edilmesiyle son buldu.

Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi KLU 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

Toplumsal Cinsiyet Konferansları