Toplumsal Cinsiyet Konferanslari: "sosyal Güvenlik Ve Kadin"

04/06/2022 13:07:21 - 04/06/2022 13:14:51 - 340 Okunma

Merkezimizin organize ettiği Toplumsal Cinsiyet Konferansları’nın üçüncüsü, 26 Mayıs 2022 tarihinde "Sosyal Güvenlik ve Kadın" başlığında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Merkezimizin Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Sayın İskender GÜMÜŞ tarafından, İİBF 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Sosyal güvenliğin kadınlar için önemine vurgu yapan GÜMÜŞ, uluslararası sözleşmelere ve Türkiye Sosyal Güvenlik Sistemi’nde kadının konumuna dair detaylara değindikten sonra konuşmasını “Dünyanın kadınlara, kadınların sosyal güvenliğe ihtiyacı vardır.” sözüyle sonlandırdı. Konferans, Merkez Müdürümüz Sibel TOKATLIOĞLU’nun değerli konuşmacımıza teşekkür belgesini takdim etmesiyle sona erdi.

Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi KLU 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

TCK3-1
TCK3-2