“Kadinlarin Girişimcilik Kariyeri: Firsatlar Ve Zorluklar” Başlikli Panel Düzenlendi

18/04/2022 04:22:03 - 29/04/2022 04:22:03 - 261 Okunma

Üniversitemiz 11. Kariyer Günleri kapsamında Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezimizin organize ettiği “Kadınların Girişimcilik Kariyeri: Fırsatlar ve Zorluklar” başlıklı panel, TOBB Kırklareli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Makarna Lütfen kurucusu Sayın Tuğba Bayburtluoğlu ve Melis Can Büfe & Sanat Atölyesi sahibi Sayın Rezzan Sünnetçioğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşti. 8 Mart 2022 Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Kırklareli Ticaret Borsası’nda düzenlenen ve MS Teams platformundan çevrim içi yayınlanan panelin moderatörlüğünü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Rengin Ak üstlenirken, Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sibel Tokatlıoğlu ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yeşim Can konukların yanında bulundu. Girişimcilik kariyerlerinin temellerini daha çocukken para kazanmanın yollarını bularak attıklarını söyleyen konuklarımız, öğrencilerimizle hem iş hem hayatla ilgili tecrübelerini paylaştı.

Kırklareli Üniversitesi KLU 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi

KADINLARIN GİRİŞİMCİLİK KARİYERİ: FIRSATLAR VE ZORLUKLAR