KAÇUAM

Faaliyet Takvimi

8 Mart 2021 Dünya Emekçi Kadinlar Günü Etkinliği Düzenlendi

18/04/2022 04:23:02 - 29/04/2022 04:23:02 - 191 Okunma

Merkezimizin 8 Mart 2021 Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği, Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe ALİCAN ŞEN’in moderatörlüğünde çevrim içi olarak gerçekleştirildi ve Üniversitemizin YouTube kanalında canlı olarak yayınlandı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Meryem ÇAMUR’un açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Çağlar ÖZBEK’in “Yaşlılık ve Dijitalleşme: 65 yaş üstü kadınlara dijital yetkinliklerin kazandırılması” başlıklı TÜBİTAK projesi sunumuyla devam etti. Süleyman Demirel Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Songül SALLAN GÜL’ün “Pandemide kadına yönelik şiddet” başlığında, kadınların evde olma durumlarının aile içi şiddete etkilerine değindiği sunumunun ardından Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü Şükran SALMAN, kadına yönelik şiddetle mücadelede ulusal ve uluslararası düzenlemelerden, 6284 sayılı kanun kapsamından ve şiddet mağdurlarının başvurabileceği kurumlardan bahsetti. Etkinlik, Merkez Müdürümüzün katılımcılara teşekkürlerini sunmasıyla sona erdi.

Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü KLU

8 MART 2021 DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.