KAÇUAM

Faaliyet Takvimi

Türk Hukukunda Kadına Şiddet: Vaka Analizleri Konferansı Gerçekleştirildi

31/12/2018 11:11:20 - 31/12/2018 11:11:20 - 32751 Okunma

Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 27 Aralık 2018 Perşembe günü II. Merkezi Derslikler Binası 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonunda “Türk Hukukunda Kadına Şiddet: Vaka Analizleri” konulu panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Özge Tuçe GÖKALP’in yaptığı panele Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN, Kırklareli  Cumhuriyet Savcısı Dilek ERMİŞLER KUŞ ve Kırklareli Adliyesi Hâkimi Özlem CURİK konuşmacı olarak; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve eşi Ferah ŞENGÖRÜR Hanımefendi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet KARAMAN, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Serpil ÜNSAL, Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur KARAASLAN, Kamu Kurumlarının Temsilcileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

KLÜ Konferans Kadına Şiddet

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.