Toplumsal Cinsiyet Konferansları-Kadın Rolü Konferansı Gerçekleştirildi

19/03/2018 06:49:43 - 20/03/2018 06:49:43 - 34530 Okunma

Toplumsal Cinsiyet Konferansları serisinin ilki, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezimiz koordinatörlüğünde 16 Mart 2018 tarihinde saat 11:00'de üniversitemiz Kayalı Yerleşkesi İİBF Konferans salonunda gerçekleştirildi. Konferansa Dr. Öğretim Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU “Kadın Rolü” başlıklı sunumuyla konuşmacı olarak katıldı.

Dr. Öğretim Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU, konuşmasında cinsiyet ve toplumsal cinsiyet kavramlarının ayrımına vurgu yaparak, toplumsal cinsiyet ayrımının toplumsal ve kültürel yönüne dikkat çekti. Öğrencilerin interaktif katılımıyla devam eden programda Sn. TOKATLIOĞLU, Türkiye ve dünyadan konu ile ilgili araştırma bulgularının tablo ve şemalarını paylaştı.

Konferansın sonunda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi mizin Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İlknur KARAASLAN, sunumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dr. Öğretim Üyesi Ayşe ALİCAN ŞEN'in Dr. Öğretim Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU’na plaket takdim etmesi ve fotoğraf çekimiyle konferans sona erdi.

Kırklareli Toplumsal Cinsiyet Konferansları Kadın Rolü